Eros Ramazzotti

Geboortedatum
Eros Ramazzotti  18.10.1963

Links
Officiële site

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ad un amicoDDD1982
Terra promessaDDD / CBS1984
Buongiorno bambinaDDD / CBS1984
Una storia importanteAriola1985
Cuori agitatiDDD / CBS1985
Adesso tuAriola1986
Un cuore con le aliDDD1986
Ma che bello questo amoreDDD1987
Emozione dopo emozioneDDD1987
La luce buona delle stelle (Eros Ramazzotti feat. Patsy Kensit)DDD1987
Musica èDDD1988
Senza perderci di vistaDDD1988
Ti sposerò perchéDDD1988
Solo con teDDD1988
Se bastasse una canzoneDDD1990
Amarti è l'immenso per meDDD1990
Dolce BarbaraDDD1990
Tu vivrai (Pooh & Ramazzotti & RAF & Ruggeri & Tozzi)CBS1990
Ancora vitaDDD1991
Cose della vitaDDD14/04/1993
Una ragione di più (Massimo Di Cataldo & Eros Ramazzotti)Epic1995
Più bella cosaDDD09/04/1996
Stella gemellaDDD05/08/1996
Quanto amore seiDDD29/09/1997
Cose della vita - Can't Stop Thinking Of You (Eros Ramazzotti & Tina Turner)DDD12/1997
Terra promessa [1997]DDD18/05/1998
That's All I Need To Know - Difendero' (Live) (Eros Ramazzotti con Joe Cocker)DDD02/11/1998
Fuoco nel fuocoAriola02/10/2000
Un angelo non èAriola05/02/2001
Più che puoi (Eros Ramazzotti & Cher)Ariola07/05/2001
Per me per sempreRCA29/10/2001
Un'emozione per sempreAriola12/05/2003
Un attimo di paceAriola29/09/2003
Solo ieriBMG16/02/2004
Ti vorrei rivivereBMG28/06/2004
La nostra vitaAriola16/09/2005
I Belong To You (il ritmo della passione) (Eros Ramazzotti & Anastacia)Sony BMG05/12/2005
Bambino nel tempoAriola26/05/2006
Non siamo soli (Eros Ramazzotti & Ricky Martin)Ariola02/10/2007
Parla con meRCA24/04/2009
Inevitabile (Giorgia feat. Eros Ramazzotti)RCA23/01/2012
Un angelo disteso al soleUniversal15/10/2012
Questa nostra stagioneUniversal21/01/2013
Fino all'estasi (Eros Ramazzotti feat. Nicole Scherzinger)Universal01/07/2013
Io prima di teUniversal28/10/2013
Alla fine del mondoUniversal27/03/2015
Il tempo non sente ragioneUniversal15/06/2015
Sei un pensiero specialeUniversal02/09/2015
Buon Natale (se vuoi)Universal14/12/2015
Rosa nata ieriUniversal01/02/2016
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Cuori agitatiDDD1985
Nuovi eroiAriola14/07/1986
In certi momentiDDD02/11/1987
Musica éDDD27/06/1988
In ogni sensoDDD09/04/1990
Tutte storieDDD19/04/1993
Todo historiasDDD10/08/1993
Dove c'è musicaDDD13/05/1996
StileliberoAriola30/10/2000
9Ariola02/06/2003
Calma apparenteAriola28/10/2005
Ali e radiciRCA22/05/2009
NoiUniversal12/11/2012
PerfettoUniversal11/05/2015
DuetsRCA17/11/2017
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Eros In ConcertDDD28/10/1991
Eros LiveDDD02/11/1998
21.00: Eros Live World Tour 2009/2010RCA30/11/2010
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
ErosDDD27/10/1997
L'essentielAriola15/05/2001
Ariola25/10/2007
e² Vol. 2Ariola12/09/2008
e² Vol. 1Ariola12/09/2008
Eros Best Love SongsRCA27/01/2012
Eros 30RCA27/10/2014
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
The CollectionRCA26/02/2010
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Donde hay músicaAriola12/07/1996
Alas y raicesRCA22/05/2009
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Eros Roma LiveRCA28/08/2009
StileliberoAriola11/10/2010
21.00: Eros Live World Tour 2009/2010RCA30/11/2010
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?