Dana Winner

Links

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Op het dak van de wereld...Topkapi1989
ZomernachtenTopkapi1990
AdiosTopkapi1991
Balalaïka'sTopkapi1992
WantrouwigheidTopkapi1992
WoordenloosAssekrem02/1993
De oude man en de zeeAssekrem08/1993
Zeven regenbogenAssekrem11/1993
Het kleine paradijsEMI07/1994
Hopeloos en verlorenEMI11/1994
WestenwindEMI06/02/1995
VleugelsEMI26/06/1995
Regen van gelukEMI15/09/1995
Geef de kinderen de wereldEMI11/1995
Iedere keerEMI09/02/1996
Het kleine dorpEMI01/07/1996
Ik hou van jouEMI13/09/1996
Ver weg van EdenEMI22/11/1996
Waar is het gevoelEMI02/1997
Zwoele zomerEMI12/05/1997
Vroeger bracht je bloemen (Dana Winner & Steve Hofmeyr)EMI08/1997
Als een liedEMI14/11/1997
Voor altijd met jouEMI1997
Ich hab' noch 1000 TräumeEMI1997
Geef me je droomEMI01/1998
Volg je natuurEMI04/1998
Ik zing vandaag een liedEMI11/1998
Dann regnet es GlückEMI1998
Alles wat ik doeEMI15/01/1999
Ik mis je ademEMI03/1999
Vrij als een vogelEMI06/1999
Blijf toch wie je bentEMI01/10/1999
Kind van mijEMI12/1999
Ik doe het voor jouEMI10/2000
Stil de stormEMI2000
Licht en liefdeEMI2001
Never Never Never (Dana Winner & Frank Galan)EMI08/2001
Moonlight ShadowEMI2001
Let Your Love FlowEMI2002
Mijn hart zingt van liefdeDW / Capitol06/06/2003
Iets heeft je zachtjes aangeraaktCapitol26/09/2003
Sail AwayDW28/03/2005
Every NightDW05/08/2005
Stand van de maanCapitol21/10/2005
Het dorpCapitol30/06/2006
Kijk om je heenCapitol30/10/2006
Waar is de tijd?Capitol02/02/2007
Als je lachtCapitol14/05/2007
Als je alles weet (André Hazes & Dana Winner)EMI23/11/2007
Beter van nietCapitol24/10/2008
De vlinders achternaCapitol18/05/2009
Niemand kanNash16/11/2012
The OneDW25/07/2014
Hou vastDW15/09/2014
Lief zo liefDW06/07/2015
Weer verder gaan (Live)Medialaan11/01/2016
Wervelwind (Live)Medialaan18/01/2016
Een zee vol dromen (Live)Medialaan25/01/2016
One Moment In Time (Live)Medialaan01/02/2016
Beter dan je stoutste droom (Live)Medialaan08/02/2016
Ik laat je nu maar gaanTop Act22/04/2016
Jij bent de zon & ik de maanTop Act04/07/2016
De man van mijn dromenTop Act23/09/2016
De liefde wint altijdTop Act18/11/2016
Duizend jaarTop Act24/03/2017
Eerste liefde, mooiste liefdeTop Act27/10/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
RegenbogenAssekrem11/1993
Mijn paradijsEMI14/11/1994
Regen van gelukEMI27/10/1995
Waar is het gevoelEMI27/09/1996
Geef me je droomEMI27/10/1997
Wo ist das Gefühl?Electrola03/11/1997
Ergens in mijn hartEMI22/01/1999
Mein Weg...EMI15/03/1999
Licht en liefdeEMI03/11/2000
UnforgettableEMI05/10/2001
Rainbows Of LoveEMI2001
Unforgettable TooCapitol15/11/2002
One Way WindCMC25/08/2003
Märchenland der GefühleCapitol17/10/2003
Beautiful LifeEMI14/04/2006
Als je lachtCapitol17/11/2006
Tussen nu en morgenCapitol14/11/2008
Parels uit de NoordzeeCapitol08/11/2010
BloomDW31/10/2014
PuurTop Act04/03/2016
Eerste liefdeTop Act17/11/2017
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Het beste van Dana WinnerEMI29/10/1999
10 jaar - Het allerbeste vanEMI19/09/2003
Platinum CollectionCapitol30/03/2007
Wenn du lachst - Das Beste vonCapitol06/07/2007
Alle 40 goedEMI22/02/2010
Best Of - 3CDEMI23/03/2012
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Licht en liefde + Tussen nu en morgenEMI23/09/2011
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
In Love With YouEMI17/11/1998
Yours ForeverEMI1999
Essential Volume 2EMI29/09/2006
EssentialEMI24/06/2011
Kerst met Dana WinnerCapitol25/11/2011
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?