Dana Winner

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Op het dak van de wereld...Topkapi1989
AdiosTopkapi1991
Balalaïka'sTopkapi1992
WantrouwigheidTopkapi1992
WoordenloosAssekrem02/1993
De oude man en de zeeAssekrem08/1993
Zeven regenbogenAssekrem11/1993
Hopeloos en verlorenEMI1994
Het kleine paradijsEMI1994
WestenwindEMI06/02/1995
VleugelsEMI26/06/1995
Regen van gelukEMI15/09/1995
Iedere keerEMI09/02/1996
Het kleine dorpEMI01/07/1996
Ik hou van jouEMI13/09/1996
Ver weg van EdenEMI22/11/1996
Zwoele zomerEMI12/05/1997
Als een liedEMI14/11/1997
Ich hab' noch 1000 TräumeEMI1997
Waar is het gevoelEmi1997
Voor altijd met jouEMI1998
Geef me je droomEMI1998
Volg je natuurEMI1998
Ik zing vandaag een liedEMI1998
Dann regnet es GlückEMI1998
Alles wat ik doeEMI15/01/1999
Blijf toch wie je bentEMI01/10/1999
Kind van mijEMI1999
Stil de stormEMI2000
Ik doe het voor jouEMI2000
Licht en liefdeEMI01/2001
Moonlight ShadowEMI2001
Mijn hart zingt van liefdeDW / Capitol06/06/2003
Iets heeft je zachtjes aangeraaktCapitol26/09/2003
Sail AwayDW28/03/2005
Every NightDW05/08/2005
Stand van de maanCapitol21/10/2005
Het dorpCapitol30/06/2006
Kijk om je heenCapitol30/10/2006
Waar is de tijd?Capitol02/02/2007
Als je lachtCapitol14/05/2007
Als je alles weet (André Hazes & Dana Winner)EMI23/11/2007
Beter van nietCapitol24/10/2008
De vlinders achternaCapitol18/05/2009
Niemand kanNash16/11/2012
The OneDW25/07/2014
Hou vastDW15/09/2014
Lief zo liefDW06/07/2015
Weer verder gaan (Live)Medialaan11/01/2016
Wervelwind (Live)Medialaan18/01/2016
Een zee vol dromen (Live)Medialaan25/01/2016
One Moment In Time (Live)Medialaan01/02/2016
Beter dan je stoutste droom (Live)Medialaan08/02/2016
Ik laat je nu maar gaanTop Act22/04/2016
Jij bent de zon & ik de maanTop Act04/07/2016
De man van mijn dromenTop Act23/09/2016
De liefde wint altijdTop Act18/11/2016
Duizend jaarTop Act24/03/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
RegenbogenAssekrem1993
Mijn paradijsEMI14/11/1994
Regen van gelukEMI27/10/1995
Waar is het gevoelEMI27/09/1996
Geef me je droomEMI27/10/1997
Wo ist das Gefühl?Electrola03/11/1997
In Love With YouEMI17/11/1998
Ergens in mijn hartEMI22/01/1999
Mein Weg...EMI15/03/1999
Yours ForeverEMI1999
Licht en liefdeEMI03/11/2000
UnforgettableEMI05/10/2001
Rainbows Of LoveEMI2001
Unforgettable TooCapitol15/11/2002
One Way WindCMC25/08/2003
Märchenland der GefühleCapitol17/10/2003
Beautiful LifeEMI14/04/2006
Als je lachtCapitol17/11/2006
Tussen nu en morgenCapitol14/11/2008
Parels uit de NoordzeeCapitol08/11/2010
BloomDW31/10/2014
PuurTop Act04/03/2016
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Het beste van Dana WinnerEMI29/10/1999
10 jaar - Het allerbeste vanEMI19/09/2003
Essential Volume 2EMI29/09/2006
Platinum CollectionCapitol30/03/2007
Wenn du lachst - Das Beste vonCapitol06/07/2007
Alle 40 goedEMI22/02/2010
EssentialEMI24/06/2011
Best Of - 3CDEMI23/03/2012
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Licht en liefde + Tussen nu en morgenEMI23/09/2011
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Kerst met Dana WinnerCapitol25/11/2011
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?