Boudewijn de Groot

Links

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
StrandDecca1964
Élégie prénataleDecca1964
De morgenDecca1964
Een meisje van 16Decca1965
NoordzeeDecca1965
Welterusten mijnheer de presidentDecca1966
Ken je dat landDecca1966
Het land van Maas en WaalDecca01/1967
Onder onsDecca04/1967
Een vreemde vogelDecca08/1967
PicknickDecca1967
Prikkebeen (Boudewijn de Groot & Elly Nieman)Decca1968
WaterdragerDecca1968
Aeneas nuDecca1969
Verdronken vlinderDecca1969
De NachtwachtDecca1970
Als de rook om je hoofd is verdwenenDecca1972
JimmyDecca1973
Ik ben ikDecca1974
Tante Julia (Boudewijn de Groot & Nico Haak)Fontana1974
Of niet somsDecca1975
TravestieDecca1976
KinderballadeDecca1977
Een tip van de sluierPhilips1980
CalypsoPhilips1982
Nooit meer terugPhilips1984
AnnabelPapa's Music / Hans1996
Lage landenHans / Papa's19/01/2007
Witte muurUSM06/04/2015
Heemsteedse DreefUSM05/10/2015
Scheiding (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))USM17/02/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
ApocalypsDecca1965
Nacht en ontijMercury04/04/1994
Achter glasUSM17/04/2015
Collected 1964-2016USM16/09/2016
CompleetUSM18/11/2016
Vreemde kostgangers (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))USM24/02/2017
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Voor vrienden van vroegerCosmic1987
Het beste vanMercury / Phonogram10/09/1990
Er komen andere tijden... - Vijf jaar hits deel 1 & 2Mercury01/11/1996
Het land van Maas en WaalRotation29/05/1998
Back To Back (Wim De Craene & Boudewijn de Groot)Universal29/10/2010
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Complete Studio Albums & CuriosaUSM13/11/2009
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?