Bertus Staigerpaip

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
ChristineEMI1984
Tienus zet de fiets in de schuurEMI1985
RastamanEMI1986
Had ik mar een vak geleerdEMI1987
Ik sjouw in den bouwEMI1987
RitsEMI1987
Den veurplaot van den Donald DuckMercury1988
KolonelFontana1988
FitnessMercury1989
Ik zat effe niet op te lettenMercury1990
Ik zie geen zwart, ik zie geen wit (Bertus Staigerpaip & The Black Star Liners)Mercury1990
Windsurfin'Mercury1991
Boite de bajes zit veul meer gajesMercury1991
Wij zijn de jongens van den bouwIndisc1992
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?